Zack Farron Scienta

Zack Farron Scienta Zástupce ředitele

https://static.giantbomb.com/uploads/original/19/190043/2531603-ff15-ignis-stupeo-scientia-face.jpg

  • Věk: 34 let
  • Bydliště: Japonsko - Jokohama
  • Předmět/y: Boje a souboje, Temno, Obraná výuka
  • Povaha: Jeho nejlepší vlastností je, že nad vším důkladně přemýšlí, ne pomalu a zdlouhavě, ale docela rychle. To se mu hodí i proto, že někdy zalže. Jako učitel bývá přísný v hodnocení a potrpí si na kázeň ve třídě. Je sice přísný, ale drží nad žáky ochrannou ruku (hlavně nad těmi z koleje Zeer), nedá na ně dopustit. Když jej více poznáte, zjistíte, že to není žádný nudný učitel, ale spíše takový vtipálek. Rád žertuje a dělá si z někoho srandu. Možná mívá občas kamennou tvář, ale když má dobrou náladu, objeví se na ní velký úsměv. Je také dosti tajnůstkářský. Občas se u něj stává, že když je naštvaný, začne nadávat. Ale ne Anglicky, nýbrž Japonsky. Nemá rád příkazy a nařízení a pravidla, ale i přesto se je snaží nějakým způsobem dodržovat.
  • Vzhled: Zack je celkem vysoký a má i docela vypracované tělo. Jeho oči jsou zelené s mírným nádechem tyrkysové. Nosí brýle. Když se mu žáci zadívají do oči, mívají takový pocit, jako by jim Zack koukal přímo do duše. Má krátké hnědé vlasy, o které se pečlivě stará, ale ani s tím to moc nepřehání. Jeho obličej se vám na první pohled bude zdát přísný. Ale pak vám přijde i celkem milý. Většinou na něm uvidíte jen černé oblečení. Nosí volné i upjaté oblečení, a také občas i kožené černé bezprsté rukavice. Celý v černém možná vypadá jako černá vdova, ale nijak mu to nevadí.
  • Historie: Narodil se v Irsku, ale hned po jeho narození se jeho rodina odstěhovala z obavy o jeho bezpečí do Jokohamy v Japonsku. Tam vyrůstal a naučil se plynně Japonsky. Když přišel čas jít studovat na kouzelnickou školu, vrátil se zase i s rodinou do Irska, kde zdokonalil svoji angličtinu. Byl zařazen do koleje Zeer. Stal se z něj velice dobrý, talentovaný kouzelník. Jediné, co mu nikdy nešlo, je bylinkářství. Málem z něho propadl. Po vystudování se zase vrátil s rodinou do Japonska. Po několika letech se rozhodl, že by mohl začít učit na škole, kterou vystudoval.